Her bor vi

Vi bor i et stilig arkitekt-tegnet funkishus fra 60-tallet, som vi leier. Her har vi rundt 200 kvm å boltre oss på fordelt på 4 halve plan. Utfordringen med å innrede her er at det er store åpne arealer med mange gigantiske vinduer og liten vegg-plass. Men på en annen side er det utrolig deilig å få så mye lys inn i oppholdsrommene.
Huset ligger alene på en liten høyde så vi ligger veldig avskjermet og har utsikt. Føler oss litt som "Kongen på haugen" derav blogg-navnet mitt(Dronningen på Haugen). Huset er rundt 600 kvm stort men er delt inn i 3 boenheter, vi leier hoveddelen. Stortrives her store som små. 

"Leiligheten" vår består av : 
Inngangsparti, hall, 2 bad, 3 soverom, kjellerstue som blir brukt som soverom og lekerom, åpen kjøkken-løsning, stort vaskerom, 2 stuer der den ene er spisestue/oppholdsrom og den andre er tv-stue og til slutt en bar/peisestue som pr i dag blir brukt til pc-verksted/lagringsplass av min kjære, men jeg har plan for den i løpet av våren.

Hagen her er nydelig opparbeidet med ulike plan, en liten hage-dam og mye naturtomt.

Drømmen vår er å kjøpe et gammelt hus, gjerne en Sveitservilla med stor og gammeldags hage vi kan sette vårt preg på. Men før den tid får vi gjøre det beste ut av det vi leier med detaljer.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen noen fotspor... Jeg blir såååå glad :)