mandag 25. mars 2013

Sol...

Dagen i dag har bare vært helt herlig, fikk sove lenger siden min kjære sto opp og tok morgenstellet. Sola har skint fra skyfri himmel og våren nærmer seg sakte men sikkert... Nå er det på tide med litt middags-laging, grønnsaks-lasagne med hvitløk-baguett har blitt en hit her i huset. Ønsker deg en fortsatt fin mandag, jeg blir kjempe glad om du legger igjen spor og legger deg til som følger :)
6 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar inne hos meg og velkommen med til bloggland med splitter ny blogg :)

  Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig :) Tusen takk for det, litt skummelt er det men mest artig med blogging. Jeg får prøve meg litt frem så lærer jeg vel litt og litt :)Legg deg gjerne til som følger om du vil. Ha en fortsatt fin mandagskveld.

   Klemklem

   Slett
 2. Hei høpp!

  Den middagen hørtes nydelig ut.Her blir det pannekaker etter
  barnas ønske i dag:)

  Takk for fine ord inne hos meg:)

  Nyt påsken med dine:)

  Klem Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja grønnsaks-lasagne er sunt, godt og en enkel måte og få barna til å spise masse grønnsaker :) En riktig god påske til deg og dine også.

   Klem fra Carina

   Slett
 3. Ååå, det er så deilig med sol. Her og er det strålande ver, herlig:)
  Så fint du har pynta skjenken din. Eg diggar jo stjerner, og la merke til den store trestjerna di med eingang..hihi..Knallfin:)
  Fin tirsdag til deg og god påske:)
  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sola skinner her i dag også, så krysser fingrene for at den gjør det resten av påska :) Takk for hyggelige ord, jeg er selv veldig glad i stjerner de er jo bare helskjønne. Den store trestjernen er fra Mille Moi, den fikk jeg til jul av eldstemann gjett om jeg ble glad da ;)
   En riktig hyggelig onsdag og en herlig påske til deg og dine.

   Klem fra Carina

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen noen fotspor... Jeg blir såååå glad :)